Μαγειρεύω Παραδοσιακά

Παραδοσιακές Συνταγές Από όλη την ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ

Pages

  • Αρχική σελίδα
  • TOP - 7
  • ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ
  • ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ
  • ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΩΤΙΚΑ
  • ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΑ
  • ΚΡΗΤΙΚΑ
  • ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΙΚΑ
  • ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΑ
  • ΚΕΦΤΕΔΕΣ
  • ΣΑΛΑΤΕΣ
  • ΠΡΑΚΤΙΚΑ
  • ΣΠΟΡΑΔΩΝ
  • Β.Α ΑΙΓΑΙΟΥ
  • ΘΡΑΚΙΩΤΙΚΑ
  • ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ
  • ΘΕΣΣΑΛΙΚΑ
  • ΧΡΙΣΤΟΥΓΙΕΝΝΙΑΤΙΚΑ
  • ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ
  • ΑΠΟΚΡΙΑΣ
  • ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ
  • ΜΕ ΑΥΓΑ
  • ΖΥΜΑΡΙΚΑ

Πέμπτη 15 Μαΐου 2014


ΜΕΤΡΗΣΗ ΥΛΙΚΩΝ
1 φλιτζάνι τσαγιού νερό = 200 γραμ.
1 φλιτζάνι τσαγιού ρύζι = 200 γραμ.
1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη = 200 γραμ.
1 φλιτζάνι τσαγιού αλεύρι = 125 γραμ.
1 κουτάλι της σούπας = 15ml .
1 κουταλάκι του γλυκού = 5ml.
ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ-ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ.
1 κουταλιά ζάχαρη = 15 γραμ.
1 Ποτήρι { του νερού } = 220ml.
1 ποτηράκι { του κρασιού } = 160ml.
ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ-ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ.
ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ-ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ.
ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ-ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ.
Αναρτήθηκε από Larissaios στις 8:58 π.μ.
Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου BlogThis!Κοινοποίηση στο XΜοιραστείτε το στο FacebookΚοινοποίηση στο Pinterest

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε: Σχόλια ανάρτησης (Atom)

Ε Λ Λ Α Σ

ΕΚΤΥΠΩΣΤΕ

Print and PDF

Μετάφραση Translate

JPG

99-01

Blogger TricksFree Backlinks
Flag Counter

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΜΑΣ

Android Καιρός Forecast by yr.no

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Larissaios
Προβολή πλήρους προφίλ

Cube


MySpace Generator
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ
xrisimes-symvoules. blogspot.gr
ΕΛΛΗΝΙΚΟ
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ
HELLENIC
CALENDAR
Από το Blogger.