1. Σωστή αναλογία με νερό
{ Ρύζι σκληρό 1 κούπα-Νερό 3 κούπες.
Ρύζι μεσαίο 1 κούπα-Νερό 2.5 κούπες.
Ρύζι μαλακό 1 κούπα-Νερό 2 κούπες.}.
2. Μερικές σταγόνες, χυμό λεμονιού
κατά τη διάρκεια του βρασμού.
ΓΙΑ: ΠΟΥΡΕ - ΠΙΟ ΝΟΣΤΙΜΟ.
1. Προσθέτουμε, λίγο τριμμένο κεφαλοτύρι
κατά τη διάρκεια του βρασμού.
2. Συνεχίζουμε το βράσιμο για λίγο ακόμα
μέχρι ο πουρές να "μελώσει".
ΓΙΑ: ΠΑΤΑΤΕΣ - ΠΙΟ ΤΡΑΓΑΝΕΣ.
{ Ρύζι σκληρό 1 κούπα-Νερό 3 κούπες.
Ρύζι μεσαίο 1 κούπα-Νερό 2.5 κούπες.
Ρύζι μαλακό 1 κούπα-Νερό 2 κούπες.}.
2. Μερικές σταγόνες, χυμό λεμονιού
κατά τη διάρκεια του βρασμού.
ΓΙΑ: ΠΟΥΡΕ - ΠΙΟ ΝΟΣΤΙΜΟ.
1. Προσθέτουμε, λίγο τριμμένο κεφαλοτύρι
κατά τη διάρκεια του βρασμού.
2. Συνεχίζουμε το βράσιμο για λίγο ακόμα
μέχρι ο πουρές να "μελώσει".
ΓΙΑ: ΠΑΤΑΤΕΣ - ΠΙΟ ΤΡΑΓΑΝΕΣ.
1. Καθαρίζουμε και τεμαχίζουμε τις πατάτες.
2. Τις βάζουμε σε ένα μπολ με νερό
και χυμό λεμονιού, για 1 ώρα..
και χυμό λεμονιού, για 1 ώρα..
3. Τις σουρώνουμε και τις αλατίζουμε.
4...Έτοιμες για το τηγάνι.
ΓΙΑ: ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ - ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΝΕ.
1. Για να μπορεί να δεθεί πάνω τους
η αγαπημένη σας σάλτσα
η αγαπημένη σας σάλτσα
2. μπορείτε να τα ξεπλύνετε - αφού βράσουν
3. με κρύο νερό
για να φύγει το πολύ άμυλο..
4. το οποίο είναι και η αιτία που κολλάνε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου