1..Σε ένα μπολ διαλύουμε
τη μαγιά με λίγο χλιαρό νερό
και 2 κουταλάκια αλεύρι.
2..Αφήνουμε μερικά λεπτά να φουσκώσει.
Στη συνέχεια ζυμώνουμε τη μαγιά
με τα υπόλοιπα υλικά.
Νερό βάζουμε 750 ml
και αν χρειαστεί-προσθέτουμε
3..Όταν το ζυμάρι είναι αφράτο
{δεν κολλάει}
το σκεπάζουμε και το αφήνουμε σε
ζεστό μέρος για 15-20 λεπτά.
4..Χωρίζουμε το ζυμάρι στα 4.
Πασπαλίζουμε τα ταψιά
[ρηχά]
με σουσάμι.
5..Απλώνουμε το ζυμάρι από πάνω
πιέζοντας με το χέρι
{για να γίνει λεπτή η στρώση}
6..Αφήνουμε να φουσκώσει για λίγο.
7..Με πηρούνι κάνουμε τρύπες
σε διάφορα σημεία και...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου