Ρίχνουμε το αυγό σας σε ένα πιάτο και.
το χτυπάμε με ένα πιρούνι..
Τρίβουμε και προσθέτουμε το κρεμμύδι στο μείγμα.
Κόβουμε μισή πιπεριά σε λωρίδες και
την προσθέτουμε στο μείγμα.
Κόβουμε και προσθέτουμε
3-4 κομματάκια καυτερή πιπεριά στο μείγμα.
Βάζουμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά
με λίγο λάδι ελιάς και
ρίχνουμε μέσα το μείγμα.
Προσθέτουμε μία σκελίδα σκόρδου
ψιλοκομμένη και αλατοπιπερώνουμε.
Προσθέτουμε μια πρέζα πιπέρι καγιέν
[αν μας αρέσει].
Προσθέτουμε το τυρί στο μείγμα.
Ανακατεύουμε.
Μόλις κάψει καλά το λάδι
χαμηλώνουμε τη φωτιά και
ρίχνουμε το μείγμα στο τηγάνι.
Μετά από 2 λεπτά περίπου
[όταν αρχίσει να στερεοποιείται]
την γυρίζουμε από την άλλη πλευρά.
*** Αναποδογυρίζουμε με μεγάλη σπάτουλα.
Μαγειρεύουμε για 2 λεπτά ακόμα.
ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ..ΚΑΙ...
ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ.