2 ποτήρια-νερό εμφιαλωμένο.
2 ποτήρια-ζάχαρη.
2 ποτήρια-μέλι.
ΠΩΣ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ:
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί
{στο τέλος προσθέτουμε το αλεύρι}.
Η ζύμη δεν πρέπει να είναι πολύ σφιχτή.
Τοποθετούμε τα μελομακάρονα
σε λαμαρίνες και...
ΨΗΝΟΥΜΕ
175 βαθμούς για 35 λεπτά περίπου.
Για το σιρόπι
Ζεσταίνουμε το νερό
και προσθέτουμε τη ζάχαρη με το μέλι.
Ανακατεύουμε να διαλυθούν.
Στη συνέχεια..
Βγάζουμε τις λαμαρίνες από το φούρνο
και αδειάζουμε τα μελομακάρονα ζεστά
σε ένα μεγάλο βαθύ ταψί
για να τα σιροπιάσουμε.
Πρέπει να είναι καυτά τα μελομακάρονα
και καυτό το σιρόπι.
Αφήνουμε να μουλιάσουν για 15 λεπτά..
και τοποθετούμε σε πιατέλες.
Ρίχνουμε από πάνω τριμμένο καρύδι.
ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ.